Kakovosten tisk na cerado za vaše podjetje in vozila

Tisk na cerado se splača, ker je to za vas dejansko zastonj reklama, ki vam lahko poveča prodajo tudi od 20 %. Na tovornjakih je ceradno platno enobarvno in pusto ter zelo priročno za to, da se ga olepša z lepo reklamo, logotipom in sporočilom ter podatki vašega podjetja. Tisk na cerado mora biti kvaliteten, da zdrži vse vremenske obremenitve, ki jih ni malo na cesti in na parkirišču, pozimi in poleti. Mora biti vodoodporen ter odporen na UV sevanje. Ne pozabite tudi na to, da mora biti izgled estetski ter ravno prav podatkov na platnu, da sploh tisti, ki vidijo tovornjak dojamejo za kaj gre in si to tudi zapomnijo. 

tisk na cerado

Ko se odločite za tisk na cerado, morate imeti v glavi, kaj bi radi imeli na njej in kaj bi radi sporočili drugim. Na cesti, v avtih in na pločnikih je veliko mimoidočih, ki bodo videli vaše sporočilo in jih bo doseglo, da jih bodo vaše podjetje ali pa vaši produkti začeli zanimati. Najbolje je, da daste na cerado zelo velika sporočila in naj ne bodo več kot trije podatki naenkrat, ker si ljudje več kot to ne bodo zapomnili. Najbolje je, da je kakšna nazorna slika produkta ali logotip, spletna stran in telefon ter z besedo ali dvema omenjeno, za kaj gre. 

Tisk na cerado naj izvede izkušen tiskar in naj oblikovanje naredi profesionalni oblikovalec. Vaše podjetje mora imeti ugled, zato si ne more privoščiti, da bi bil tisk na cerado skropucalo, ki bi strankam sporočal, da naj vam ne zaupajo. Tako bi si naredili več škode, kot če nimate ničesar na vozilu. Zato takrat, ko se odločite za reklamo, vložite malo več v profesionalno reklamo in ne škrtarite pri kvaliteti. 

Pokličite mojstra na zgornji povezavi in se posvetujete, kako bi naredili obliko in poročilo na vašem vozilu. Naredili vam bodo predloge ter skice.